Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (2024)

David O'Connell

Junior1Favoriet

Op een dag krijgt Arthur McBell de verrassing van zijn leven: hij is de erfgenaam van zijn beroemde naamgenoot, die aan het hoofd stond van het McBells-imperium met een snoepfabriek en honderden snoepwinkels. De fabriek, de winkels, het huis en alle grond eromheen zijn vanaf nu van hem. Samen met zijn moeder verhuist Arthur naar deze mysterieuze plek. De oude Arthur heeft een brief voor hem achtergelaten, waarin hem wordt verteld dat hij een aantal raadsels zal moeten oplossen, om zich te bewijzen als een echte McBell. Daarbij wordt hij geholpen door Bon en Billie, twee kinderen uit het dorp.
Maar de raadsels oplossen blijkt niet zo gemakkelijk, en er zijn kapers op de kust. Zijn gemene tante Puddington-Praliné en haar tweeling Gilbert en Priscilla doen er alles aan om Arthur te dwarsbomen...

Toon details

Schrijf een recensie

Registreren

Inloggen

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (1)

Is Het geheim van de snoepfabriek het boek voor jouw Reading Challenge?

Op naar de challenge

Populaire boeken in hetzelfde genre

OpgeslotenGillian King
Meneer BartJoost Schijns
De toch niet zo eenzame tocht van TorreAnnekarijn Overduin
Zoef!Janneke Schotveld
Jij mag alles zijnGriet Op de Beeck
De onderwaterpoortEmma Carroll
Brug der zielenV. E. (Victoria) Schwab
De jongen die van de wereld hieldTjibbe Veldkamp
LampjeAnnet Schaap
KermiskindJacques Vriens

Boeken van dezelfde auteur

De Monstersnackbar - De burgers bijten terugDavid O'Connell
De monstersnackbar - Hap, slik, wegwezen!David O'Connell

Gesponsord

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (15)

Wanneer zijn ploeg vastloopt door een reusachtig bot, gaat Boer Boris samen met Berend en Sam op onderzoek uit. Van welk dier zou dit bot kunnen zijn? Een cavia? Een marmot?

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (16)

Marie zit op de beste school van de wereld met de allerliefste juf. Als haar klas uitgenodigd wordt om een week te ruilen met een andere klas, logeert Marie zelfs in een villa met zwembad en paarden.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (17)

De TikToks die geheimen van leerlingen én docenten onthullen, zijn enorm populair op Lauries school. Maar is het wel echt ongeluk als een meisje uit een van de sappigste TikToks om het leven komt?

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (18)

Met zeven sleutels kan een bont gezelschap reizigers de schat van de meedogenloze Roverkoning in handen krijgen, als ze langs de zeven bewakers kunnen komen.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (19)

Noura leeft met een groot geheim – haar moeder mag absoluut niet ontdekken dat ze bij volle maan in een weerwolf verandert. En dan is er nog dat andere grote geheim ...

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (20)

Als het afbrokkelende gebouw van Brams middelbare school wordt gesloten, moet hij ergens anders heen dan zijn beste vriend, Theo Thorbecke. Kunnen ze de school nog redden?

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (21)

De kikkertjes maken weer met veel plezier en humor hun stripboeken. Met hun opbrengsten kunnen ze snoep kopen. Of kunnen ze het beter samen aan iets anders besteden?

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (22)

Waakgorgel Jukko vertelt de Waakgorgeltjes-in-Opleiding en Melle dat er boven de poolcirkel een groot leger Brutelaars oprukt. De verdedigende Gorgels vallen allemaal in slaap.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (23)

Drie tieners bekennen de moord op Mirza. Alle drie hebben ze een motief, maar slechts een van hen is de dader. Wie viel Mirza aan op het feest? Wie is de mystery guest?

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (24)

Er is een landelijke internetstoring en nu kunnen Quinn en Aaron geen huiswerk maken. Ze moeten een voldoende halen, anders moeten ze stoppen met hun videokanaal.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (25)

Een ode aan de allesoverstijgende kracht van vrouwenvriendschap en een intiem portret dat een nooit eerder getoonde kant van Marilyn Monroe laat zien.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (26)

Als haar vader haar herinneringen vertelt die niet rijmen met de geschiedenis zoals zij die kent, gaat Olga twijfelen over haar achtergrond.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (27)

Dit is het sensationele verslag van hoe Red Bull luidruchtig de Formule 1-wereld instapte en steeds succesvoller werd om uiteindelijk de sport te domineren met Max Verstappen.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (28)

Twee advocaten, de een wit, de ander zwart, proberen hun ten onrechte beschuldigde zwarte verdachte van de doodstraf te redden.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (29)

Tijdens een roerige debatavond aan de universiteit in Kiev verklaart Dani's jeugdvriend Pavel dat het socialisme dood is. Wanneer Pavel vervolgens verdwijnt, gaat Dani naar hem op zoek.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (30)

Journalist Gina deed jarenlang verslag van oorlogen over de hele wereld, maar sinds kort is ze correspondent in Rome. Na een zwoele zomeravond belandt ze in bed met haar jeugdvriend Okke.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (31)

Wanneer Poppy anonieme brieven ontvangt, betrokken is bij een ongeval en verrast wordt door een groot geldbedrag, wordt haar veerkracht zwaar op de proef gesteld.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (32)

Schrijfster Keet ontdekt dat de eigenaresse van een sjofele strandtent waar ze graag komt, illegaal onderdak biedt aan een groepje jongeren.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (33)

Bruce Cable, de extravagante boekhandelaar die zijn winkel bestiert op Camino Island, en de groep schrijvers die hij om zich heen heeft verzameld staan voor een nieuwe uitdaging.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (34)

Tanya, een Britse exchange student, komt een jaar lang in het gezin van Natalie en Matt wonen in hun luxe huis in Los Angeles. Ze begint steeds meer te lijken op hun overleden dochter Anabel.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (35)

Wanneer haar buurvrouw Kira dood wordt aangetroffen denkt iedereen aan zelfmoord. Maar Nancy is ervan overtuigd dat er kwade opzet is.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (36)

Amsterdam, 1824. In de kinderkolonie heerst een hard regime van tucht en discipline. Samen maken Karel en Lize een plan: proberen te ontsnappen uit Veenhuizen ...

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (37)

Cornelisse en Wertheim selecteerden de mooiste en indrukwekkendste verhalen uit 12,5 jaar Echt gebeurd. Ook op papier beklijven deze verhalen. Een feest om te lezen!

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (38)

Het team is een oude sekte op het spoor als plotseling de cold case roodgloeiend wordt: een jonge vrouw is sinds een paar dagen spoorloos verdwenen...

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (39)

Pim Franssen beschrijft zijn reis vol beproevingen van twee jaar en twee dagen door 26 Afrikaanse landen in een oude Land Cruiser.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (40)

Over vergeving, spijt hebben van altijd maar doorgaan, het plezier van simpel leven en de kracht die schuilt in gewoon geluk.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (41)

Op Ivy's safari’s worden dieren alleen gefotografeerd. Ze stuit daarbij op verzet van de andere witte jagers, maar ze zet vastberaden door.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (42)

De zeventigjarige Cecilia kijkt ernaar uit de zomer ongestoord aan de kust door te brengen. Dit plan wordt echter verstoord als ze een onverwachte gast aantreft.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (43)

Met zijn kenmerkende opgerolde sokken, zijn taaiheid en wilskracht hoort Søren Lerby bij de absolute boegbeelden van het voetbal.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (44)

Als de jonge Ned Maddstone zich na een uit de hand gelopen grap op school plots in een streng bewaakte gevangenis bevindt, ziet de toekomst er veel minder rooskleurig uit.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (45)

Als je het lastig vindt om je gewoontes te veranderen, ligt dat niet aan jou. Slechte gewoontes blijf je herhalen, omdat je de verkeerde methode gebruikt.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (46)

Miljardair Georg zoekt hulp bij zijn vriend Joe Carling, voor zijn spoorloos verdwenen kleinzoon en enige erfgenaam. Iemand heeft er baat bij heeft als Filip nooit gevonden wordt …

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (47)

Dumoulin wordt geconfronteerd met plekken waar nederlagen, crashes en rivalen een voedingsbodem bleken voor twijfels, frustraties en onzekerheden.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (48)

Het jaar van Gwen van Poorten varieerde van paddoceremonies tot botox, van met je partner naar Burning Man en je daar verloven tot het verbreken van die verloving.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (49)

Qmusic-dj en brandweerman Tom geeft aan de hand van heftige, verdrietige, leuke en soms idiote verhalen een eerlijk en inzichtelijk beeld van het leven van een brandweerman.

Reageren op Het geheim van de snoepfabriek

Wil je kort reageren op dit boek of een vraag stellen aan andere lezers, plaats dan een reactie.

Het geheim van de snoepfabriek van David O'Connell (2024)
Top Articles
Multi-Year Academic Calendar - Tarrant County College
Join Pak Army Through Technical Cadet Course - Apply Online
Joe Taylor, K1JT – “WSJT-X FT8 and Beyond”
Overton Funeral Home Waterloo Iowa
Lexi Vonn
Amtrust Bank Cd Rates
50 Meowbahh Fun Facts: Net Worth, Age, Birthday, Face Reveal, YouTube Earnings, Girlfriend, Doxxed, Discord, Fanart, TikTok, Instagram, Etc
Melfme
Encore Atlanta Cheer Competition
Matthew Rotuno Johnson
Gwdonate Org
Best Suv In 2010
Dr Manish Patel Mooresville Nc
Operation Cleanup Schedule Fresno Ca
Louisiana Sportsman Classifieds Guns
Leader Times Obituaries Liberal Ks
Straight Talk Phones With 7 Inch Screen
Roster Resource Orioles
Walgreens San Pedro And Hildebrand
U Arizona Phonebook
U Break It Near Me
Unity - Manual: Scene view navigation
97226 Zip Code
Concordia Apartment 34 Tarkov
Barber Gym Quantico Hours
Diakimeko Leaks
Dcf Training Number
Ou Class Nav
Walgreens On Bingle And Long Point
Top 20 scariest Roblox games
Jersey Shore Subreddit
Viduthalai Movie Download
Top Songs On Octane 2022
Nurtsug
"Pure Onyx" by xxoom from Patreon | Kemono
Hypixel Skyblock Dyes
Strange World Showtimes Near Atlas Cinemas Great Lakes Stadium 16
What Are Digital Kitchens & How Can They Work for Foodservice
October 31St Weather
The Minneapolis Journal from Minneapolis, Minnesota
Crazy Balls 3D Racing . Online Games . BrightestGames.com
Insideaveritt/Myportal
Blackstone Launchpad Ucf
The best specialist spirits store | Spirituosengalerie Stuttgart
US-amerikanisches Fernsehen 2023 in Deutschland schauen
Jammiah Broomfield Ig
Cch Staffnet
8 4 Study Guide And Intervention Trigonometry
Epower Raley's
Zalog Forum
Land of Samurai: One Piece’s Wano Kuni Arc Explained
Die 10 wichtigsten Sehenswürdigkeiten in NYC, die Sie kennen sollten
Latest Posts
Article information

Author: The Hon. Margery Christiansen

Last Updated:

Views: 5725

Rating: 5 / 5 (50 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: The Hon. Margery Christiansen

Birthday: 2000-07-07

Address: 5050 Breitenberg Knoll, New Robert, MI 45409

Phone: +2556892639372

Job: Investor Mining Engineer

Hobby: Sketching, Cosplaying, Glassblowing, Genealogy, Crocheting, Archery, Skateboarding

Introduction: My name is The Hon. Margery Christiansen, I am a bright, adorable, precious, inexpensive, gorgeous, comfortable, happy person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.